Ягідний морс, приготований на чаї

Ягідний морс, приготований на чаї – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Літо – пора ягід і фруктів…і ми варимо варення, джеми, закручуємо компоти…

Інгредієнти

ягоди (малина, чорниця, полуниця) – 2 чашки ягід придушити
ягоди (малина, чорниця, полуниця) – для нарізки нарізати
міцного чаю – 6 чашок
цукру – 1 стакан
лимонного соку – 1/2 склянки
кубики льоду або кубики замороженого соку – за смаком
гілочки м’яти для прикраси

Як приготувати Ягідний морс, приготований на чаї

Сьогодні пропоную приготувати холодний напій ягідний морс. Таким чином ви “вб’єте двох зайців одразу” – позбудетеся від псуються ягід в холодильнику і напоїть сім’ю свіжим охолоджуючим приємним напоєм.

Покроковий рецепт

Ягоди помити. Частина ягід перекласти в каструлю і придушити, частина ягід нарізати (якщо вони великі).

Покласти роздавлені і порізані ягоди в глечик. Додати готовий міцний чай, цукор і лимонний сік. Все добре перемішати, щоб цукор розчинився.

В глечик або безпосередньо в склянку, додати кубики льоду. Налити ягідний морс в склянку, прикрасивши гілочкою м’яти.