Курка шматочками в рукаві

Курка шматочками в рукаві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Частини курки перекладаємо в миску.

Додаємо до них цибулю, нарізану на кільця чи півкільця.

Засипаємо інгредієнти в мисці зазначеними спеціями. Визначаємо їх кількість на свій смак.

Додаємо невелику порцію майонезу і подрібнені зубчики часнику.

Добре перемішуємо інгредієнти. Можна залишити шматочки курки промаринуватися на годинку, але якщо часу немає, то відразу викладаємо підготовлені частини в рукав. Скріплюємо кінці, на поверхні рукава робимо 3-4 проколи ножем.

Рукав з шматочками курки покласти в форму або укладаємо на деко.

При 200-210 градусів запікаємо курячі частини протягом 1 години.

Приємного всім апетиту!