Курка шматочками з овочами та картоплею

Курка шматочками з овочами і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курку розрізаємо або нарізаємо невеликими шматочками. Промиваємо під проточною водою.

Заповнюємо дно каструлі рослинним маслом, прогріваємо його. Нарізку з курки відправляємо для піджарки в каструлю. Можна відразу посолити і додати меленого перчика.

Поки курячі шматочки підсмажуються, готуємо картоплю. Промиємо його, очистимо, потім наріжемо великими шматочками.

До курячих шматочків викладаємо заморожені овочі (мексиканська суміш). Продовжуємо тушкувати протягом 5 хвилин.

До інгредієнтів перекладаємо підготовлену нарізку з картоплі.

Заливаємо вміст кип’яченою водою. Присаливаем за смаком.

Тушкуємо курку з овочами і картоплею до готовності всіх інгредієнтів. Наприкінці готове ситне блюдо можна присипати нарізкою зі свіжої зелені, приміром, цибулею.

Всім приємного апетиту!