Курку розрізаємо або нарізаємо невеликими шматочками. Промиваємо під проточною водою.
Заповнюємо дно каструлі рослинним маслом, прогріваємо його. Нарізку з курки відправляємо для піджарки в каструлю. Можна відразу посолити і додати меленого перчика.
Поки курячі шматочки підсмажуються, готуємо картоплю. Промиємо його, очистимо, потім наріжемо великими шматочками.
До курячих шматочків викладаємо заморожені овочі (мексиканська суміш). Продовжуємо тушкувати протягом 5 хвилин.
До інгредієнтів перекладаємо підготовлену нарізку з картоплі.
Заливаємо вміст кип’яченою водою. Присаливаем за смаком.
Тушкуємо курку з овочами і картоплею до готовності всіх інгредієнтів. Наприкінці готове ситне блюдо можна присипати нарізкою зі свіжої зелені, приміром, цибулею.
Всім приємного апетиту!