Курка з імбиром по-японськи, з рисом і овочами

Курка з імбиром по-японськи, з рисом і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Куряча грудка – 200 г (без кісток)
Морква – 1 шт (нарізана смужками)
Часник – 2 зубчики
Імбир – 1 ст. л. (дрібно нарізаного)
Спаржа – 1 жменя паростків
Рослинна олія – 2 ст. л.
Соєвий соус – 4 ст. л.
Мірін (рисове вино) – 2 ст. л.
Мелений чорний перець – 1/4 ч. л.

Як приготувати Курка з імбиром по-японськи, з рисом і овочами

Швидкий і смачний японський рецепт на 2 персони.

Покроковий рецепт

Підготувати рис у відповідності з інструкцією на упаковці. У миску додати дрібно порізаний часник, імбир, чорний перець, 1 їдальня ложка олії, 2 столові ложки мірін (рисового вина) і 3 столові ложки соєвого соусу. Додати курку, добре перемішати і маринувати від півгодини до години.

У сковорідку додати масло, що залишилося і на середньому / сильному вогні смажити курячу суміш протягом 5 хвилин.

Додати перець, морква, залишився соєвий соус і мірін, смажити 5 хвилин. Додати жменю спаржі і смажити протягом 2 хвилин.

Розкласти все по тарілках, додати курку імбир і зверху овочі. Подавати з рисом.
Приємного апетиту!