Тим, хто любить яскраві страви, рекомендується приготувати пікантну курочку по-мексиканськи.
Інгредієнти
курячі стегенця – 400 г | |
кукурудза консервована – одна невеличка баночка | |
червоний перець болгарський – одна штука | |
кунжутна олія для смаження – за смаком | |
імбир 20 г | |
зелена цибуля – 3-4 пера | |
кам’яна сіль морська – за смаком | |
перець чилі мелений – на кінчику ножа | |
мелений чорний перець – за смаком | |
рисове вино або сухий херес – 2 столові ложки | |
соєвий соус – 5 чайних ложок | |
приправа каррі в порошку – половина ч. ложки |
Тим, хто любить яскраві страви, рекомендується приготувати пікантну курочку по-мексиканськи.
Покроковий рецепт
Маленькими кубиками нарізати куряче філе, перекласти його в сковорідку і обсмажити в гарячому кунжутній олії.
Поки готується шматочки курячих стегенець, нарізати тоненькою соломкою болгарський перець. Додати його разом з солодкою кукурудзою в сковорідку, продовжити процес приготування інгредієнтів на слабкому вогні.
Імбир почистити і порізати тоненькими кружальцями. Зелений лук теж порізати. Закинути в сковорідку.
У сковороду додати 2 столові ложки китайського рисового вина або сухого хересу, 5 чайних ложок соєвого соусу і трохи каррі, перемішати.
В кінці готування м’ясо з овочами посолити, поперчити і додати мелений перець чилі (на кінчику ножа). Потримати на сковороді ще 2 хвилини. Зняти з вогню.