Куряче м’ясо трохи промокнути паперовим рушником, щоб прибрати зайву вологу.
Сковорідку розігріти, і скропити рослинним маслом. Викласти м’ясо на сковороду і смажити на невеликому вогні 10 хвилин.
Помити печериці, очистити від шкірки і плодоніжок. Нарізати на невеликі пластинки.
Відправити гриби до м’яса на сковороду. Вогонь трохи збільшити, і накрити кришкою сковороду, щоб гриби пустили сік і протушили м’ясо.
Після 15 хвилин кипіння м’яса з грибами необхідно покласти в сковороду йогурт. Через 5 хвилин блюдо можна посолити і залишити гаситься ще на 10 хвилин.
Перед подачею на стіл посипати м’ясо і гриби травами. Так спеції більше розкриють свій аромат, і не встигнуть пересушити.
Блюдо подавати гарячим, додавши гарнір або салат.