Курячі рулети в беконі

Курячі рулети в беконі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе нарізати тонкими смужками.

Перекласти філе в глибоку миску. Посолити (трохи не досолити, т. к. потім будемо все загорнути в бекон солоний), поперчити, додати гірчиці. Добре перемішати. Дати постояти 15 хвилин.

Бекон розстелити на дошці (екрані). Викласти на край кілька шматочків курячого м’яса. Загорнути в рулет.

Те ж саме проробити з іншим м’ясом. Викласти в вогнетривке блюдо або на деко хвостиком (кінцем бекону) вниз, щоб бекон не розвернувся. І поставити запікатися в розігріту духовку до 180 С на 15 – 20 хвилин. Краще далеко від духовки не йти і частіше поглядати, т. к. духовки у всіх різні, а бекон, так і курка (оскільки вона нарізана шматочками), готується дуже швидко. Так що не пересушите м’ясо!

Готові рулети подавати з гарніром. Приємного апетиту!