Новий смак звичного страви – курячі стегенця під італійським соусом песто. Приготувати їх дуже просто.
Інгредієнти
Курячі стегенця – 4 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Соус песто – 100 гр. | |
Часник – 2 зубчики | |
Сіль – за смаком |
Страви з курки досить часто з’являються на наших столах і хочеться урізноманітнити їх. Пропонуємо вам спробувати курячі стегенця з італійським соусом з базиліка і кедрових горішків. Соус песто зробить м’ясо курки ароматним і м’яким. Замариновані в соусі стегенця запікаються в духовій шафі.
Покроковий рецепт
Курку сполосніть під проточною водою. Цибулю почистіть, наріжте кільцями. Часник видавити або натріть на дрібній тертці.
Натріть курячі стегенця сіллю з часником. Добре промажте кожен шматочок соусом песто, включаючи простір під шкірою.
запікати 40 хвилин
Викладіть курячі стегенця у вогнетривкий посуд, зверху розкладіть цибулю кільцями. Розігрійте духовку до 200 градусів. Поставте деко всередину на 40 хвилин.
Курячі стегенця будуть запікатися і виділяти сік. Якщо цибуля буде пригорати, зніміть його. На гарнір відваріть пасту або картоплю. Подавайте до столу.