Готується за участю плити.
Інгредієнти
Куряче філе – 200г | |
Шампіньйони – 5 шт | |
Цибулина – 1шт | |
Масло – 1ст.ложка для смаження грибів і цибулі | |
Селера – 1/2 склянки рубленого | |
Виноград зелений і червоний – 1чашка | |
Горіхи волоські або інші – жменька | |
Йогурт – 2 ст. л. | |
Сіль, перець мелений – за смаком та бажанням | |
Зелень – при подачі |
Смачний салат, простий у приготуванні. Підходить як для свят, так і для звичайного сімейного вечері.
Покроковий рецепт
Цибулю очистити, промити печериці.
Нарізати цибулю та гриби кубиками, не дуже.
На сковорідці обсмажити цибулю і гриби (4-5хв)
Відварити куряче філе або грудки, до готовності і охолодити. Якщо грудка, очистити шкіри і кістки. М’ясо птиці порізати шматочками.
Селера і виноград промити, обсушити. Я беру і зелений виноград і червоний. Нарізати невеликими кубиками селеру. Виноград порізати навпіл, якщо є кісточки, видалити їх.
Горіхи підрум’янити на сухій сковороді, щоб вони “розкрили” свій запах. Потім остудити і дрібно порізати.
Змішати нарізане куряче філе, гриби з цибулею, горішки, селера і виноград. Заправити 2 ложками йогурту без добавок, перемішати. Прикрасить курячий салат з селерою і виноградом січеною зеленню. Подавати до столу.