Лаваш, фарширований яблуками

Лаваш, фарширований яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яблука в лаваші смачно, швидко і легко.

Інгредієнти

яблуко – 2шт
лаваш – 2шт
цукор – 2ст.лож.
масло вершкове – 50грам
мед – 3 ст. лож

Як приготувати Лаваш, фарширований яблуками

Якщо у вас вдома є лаваш і яблука, можна швидко і легко зробити смачну закуску до будь-якого столу. Я купую тоненький лаваш, який готують на дріжджовому тесті, мені він подобається тим що він не рветься і в нього можна легко загорнути все що завгодно. Я загортаю в лаваш яблука.

Можна змішати два сорти яблук,кислий і солодкий, так смачніше буде, я наприклад беру голден і симеринку. І так нам потрібно приготувати два невеликих яблук, вершкове масло, цукор, мед і лаваш(бажано вірменський). Очищаємо яблука від шкірки і нарізаємо дрібно кубиками. Відкриваємо наш лаваш і ріжемо його на дві частини. Змащуємо тонким шаром всередині наш лаваш вершковим маслом. викладаємо зверху яблука, трохи присипаємо цукром і складаємо конвертик.

На плиту ставимо грітися сковорідку і насухо викладаємо смажиться лаваш, на середньому вогні до тих пір, поки почне червоніти одна сторона і перевернувши так само підсмажуємо з другої сторони. Викладаємо готовий лаваш на тарілку і відразу поки він гарячий поливаємо зверху медом десь столової ложки меду буде достатньо. Їсти його бажано тепленьким, так він набагато смачніше. Приємного апетиту.

Покроковий рецепт


Чистимо яблука нарізаємо

Лаваш ріжемо на дві частини

Змащуємо її маслом

Викладаємо порізані яблука

Загортаємо лаваш конвертом


Смажимо лаваш з начинкою з обох сторін. При подачі поливають медом.