Ледачі відбивні

Ледачі відбивні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це блюдо просте у приготуванні і дуже смачне, приготувати його зможе навіть починаюча господиня.

Покроковий рецепт

Приступаємо: цибулю нарізати дрібно, м’ясо нарізати маленькими шматочками.

Цибулю і м’ясо скласти в глибоку ємність, вбити яйця, додати майонез, спеції, борошно. Гарненько все перемішати, накрити кришкою і поставити охолонути години на 2-3.

На розігріту сковороду налити олію. Суміш з м’яса добре перемішати ложкою, консистенція повинна бути як на оладки, злегка рідка. Столовою ложкою викладаємо суміш на розігріту сковороду, формуючи котлету. Субстанція не повинна бути занадто рідкою, щоб вона не розтікалася по сковороді, тримала форму. Для густоти можна додати борошна.

Обсмажити до готовності, кілька хвилин з кожного боку, можна кілька разів перевертати, щоб не підгоряли, кришкою накривати не треба. Перевертати потрібно акуратно, з допомогою двох лопаток або виделок, щоб відбивна не втратила форму. Подавати можна з будь-яким гарніром – як в гарячому, так і в холодному вигляді. Приємного апетиту!