Легкий курячий супчик з овочами та макаронами

Легкий курячий супчик з овочами та макаронами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе необхідно відварити у підсоленій воді з лавровим листом. Її слід варити протягом 40 хвилин. Потім філе необхідно дістати і остудити.

Картопля моєму в проточній воді і очищаємо. Очищену картоплю нарізаємо дрібними кубиками або шматочками.

Ріпчасту цибулю разом з морквою очищаємо і ріжемо кубиками. Моркву можна трохи крупніше шаткувати, ніж цибуля. Цей суп я роблю без засмажки, щоб знизити калорійність страви.

Додаємо овочі в киплячий бульйон. Варитися вони повинні не менше 20 хвилин. За цей час необхідно зайнятися куркою.

Макаронні вироби будь-якої форми додаємо в каструлю, варимо 10 хвилин. Я використовую дрібні макарони у вигляді зірочок. Так само люблю використовувати вермішель.

Остигле куряче філе необхідно порізати на дрібні шматочки. Важливо, щоб розріз йшов перпендикулярно волокном філе. Так шматочки, при подальшій варінні, вийдуть ніжніше і коротше.

Відправляємо, нарізане шматочками куряче філе в каструлю до овочів. Пробуємо суп на сіль, при необхідності підсолити, так як овочі багато солі вбирають в себе. Додаємо чорного меленого перець за смаком. Варимо на повільному, під кришкою, вогні протягом 10 хвилин.

Вимикаємо вогонь і даємо супу настоятися протягом години. подавати можна зі сметаною і свіжою зеленню. Приємного апетиту!