Ви могли б подумати, що всього з 2-х інгредієнтів можна приготувати легкий суп? Насправді це так! Яйця та бульйон, а також трохи підсилювачів смаку, у вигляді спецій.
Інгредієнти
курячого бульйону – 4 чашки | |
кукурудзяного крохмалю – 1 ложка розведеного у воді | |
яєчних білка, злегка побитих – 4 шт. ви можете використовувати всі яйце, але це зробить суп хмарно | |
білого або чорного перцю – 1/4 чайної ложки | |
меленого імбиру – 1/2 ч. л. | |
сіль – за смаком | |
кунжутного масла – 1 ложка або за смаком | |
зелена цибуля – 1-2 пера | |
сухарики – жменя |
Суп зможе розкрити всі відтінки смаку ароматного курячого бульйону і ніжного яєчка, якщо подати його з сухариками. Суп припаде до душі кожному гостю або члена сім’ї.
Покроковий рецепт
Для того, щоб приготувати цей легкий супчик, потрібно зварити бульйон. Варити бульйоні краще на слабкому вогні. При утворенні пінки, знімайте її. Використовувати куряче м’ясо в супі або зробити цей суп більш легким (без м’яса), вашу справу (м’ясо можна пустити в салат).
Далі необхідно змішати кукурудзяний крохмаль з водою. Потім цю суміш вилити в бульйон.
Після цього, необхідно додати в отриманий супчик спеції: мелений імбир, за смаком сіль, кунжутне масло, білий або чорний перець. Рекомендується не перестаратися з ними. Краще використовувати трохи солі і невелика кількість перцю, так як страва повинна бути легкою і навіть трохи повітряним.
Далі необхідно в окремій мисці збити за допомогою виделки курячі білки (або одне яйце). Потім, помішуючи бульйон, тонкою цівкою вилити яйця в суп, щоб утворилися «яєчні стрічки».
Можна залишити все так, як є, а можна додати дрібно порізаного зеленого лука. У будь-якому випадку, вийде неймовірно смачно.
Щоб страва була досконалою, його потрібно доповнити хлібними грінками. Хліб рекомендується брати чорним, але, за смаком, можна взяти і білий.
Вживати незвичайний яєчний суп можна гарячим або теплим.