Лимонад з ананаса і яблука Зухвала мята

Лимонад з ананаса і яблука Зухвала мята – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Такий напій освіжить і втамує спрагу у будь спекотний день.

Покроковий рецепт

• Взяти стиглий ананас, очистити його зовні і всередині, нарізати кубиками, викласти в блендер і перебити в пюре. Для цього напою потрібен 1 ст. ананасового пюре.

• 1 жменя м’ятні листя помити і просушити. Обсохлі листя порвати руками на середні шматочки.

• У банку з’єднати 400 мл яблучного соку, 40 мл кленового сиропу, 80 мл лимонного соку і 1 ст. ананасового пюре.

• Все це змішати, заправити листям м’яти, ще раз змішати і відправити на 2 години в холодильник.

• Через 2 години лимонад очистити від м’яти, розлити по келихах, злегка розбавити льодом, прикрасити трубочкою і подавати до столу!