Блюдо підійде в якості закуски до чаю або кави, так і в якості основного.
Інгредієнти
лаваш вірменський – 200 гр | |
сир 5% – 200 гр | |
яйце куряче – 2 шт | |
сир твердий – 50 гр | |
часник – 2 зубч | |
кунжут насіння – 10 гр | |
йогурт натуральний – 30 гр |
Лаваш є паличкою – виручалочкою на кухні будь-якої господині. З нього виходять дивовижні закуски, солодкі або солоні пиріжки. Якщо немає часу на приготування тіста, пропоную спробувати варіант листкових пиріжків з лаваша, сиру під назвою “Ледачі хачапурі”.
Покроковий рецепт
Готуємо основні інгредієнти
Яйце збиваємо, додаємо видавлений часник, сир, сир , йогурт, все перемішуємо
Розрізаємо лаваш на смужки шириною 15-20 см
На край кожної смужки трикутником вкладаємо начинку
І звертаємо трикутники
Змащуємо збитим яйцем, зверху посипаємо кунжутом і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів
Блюдо готове, приємного апетиту!