Ліниві хачапурі з сирно-сирною начинкою

Ліниві хачапурі з сирно-сирною начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо підійде в якості закуски до чаю або кави, так і в якості основного.

Інгредієнти

лаваш вірменський – 200 гр
сир 5% – 200 гр
яйце куряче – 2 шт
сир твердий – 50 гр
часник – 2 зубч
кунжут насіння – 10 гр
йогурт натуральний – 30 гр

Як приготувати “Ліниві” хачапурі з сирно-сирною начинкою

Лаваш є паличкою – виручалочкою на кухні будь-якої господині. З нього виходять дивовижні закуски, солодкі або солоні пиріжки. Якщо немає часу на приготування тіста, пропоную спробувати варіант листкових пиріжків з лаваша, сиру під назвою “Ледачі хачапурі”.

Покроковий рецепт

Готуємо основні інгредієнти

Яйце збиваємо, додаємо видавлений часник, сир, сир , йогурт, все перемішуємо

Розрізаємо лаваш на смужки шириною 15-20 см

На край кожної смужки трикутником вкладаємо начинку


І звертаємо трикутники


Змащуємо збитим яйцем, зверху посипаємо кунжутом і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів

Блюдо готове, приємного апетиту!