Ліниві вареники з сиру з апельсиновим смаком

Ліниві вареники з сиру з апельсиновим смаком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тепер потрібно віджати з усіх цитрусових сік, процідити його, перелити в ємність з цедрою, туди ж відправити цукровий пісок. Перемішати все, поставити ємність на вогонь і на тихому вогні прогрівати протягом десяти хвилин інгредієнти до отримання апельсинового густого сиропу. Як тільки сироп стане досить густим, остудити його, а поки він остигає, підготувати велику миску і в неї насипати залишилася терту цедру, потім додати куряче яйце і перетертий домашній сир. У цю ж миску просіяти пшеничне борошно, потім замісити ароматне тісто для майбутніх вареників, розкачати його в ковбаску і нарізати товстенькими шматочками.

У велику каструлю влити побільше відфільтрованої води, як тільки вона буде доведена до стану кипіння, додати сіль за смаком, потім викладати в неї невеликими кількостями ледачі апельсинові вареники і варити кожну порцію хвилин за п’ять. Перекласти всі приготовані ліниві вареники на велике блюдо, полити спочатку розтопленим вершковими маслом, потім апельсиновим сиропом, залишити ненадовго, щоб вони просочилися солодкої сумішшю. Подавати приготоване блюдо до столу зі сметанкою.