Листкові пиріжки з полуницею

Листкові пиріжки з полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Листкове тісто – (1 шар поділити на 4 кубика)
Полуниця – 3 склянки
Цукор – 3 ст. л.
Шоколадний соус (або топлений шоколад)
Вершки збиті – за смаком

Як приготувати Листкові пиріжки з полуницею

До мене раптово прийшли гості. Я думав, що б такого приготувати,але часу у мене не було. І ось винайшов чудовий десерт, гостям дуже сподобалося! У цьому рецепті всього 5 інгредієнтів і його легко приготувати.

Покроковий рецепт

Спекти чашечку з листкового тіста.

Порізати полуницю на 4 частини, скласти у велику миску. Додати цукор, перемішати і залишити на 60 хвилин. Взяти испекшуюся чашку з тіста і залити вершками.

Додати полуницю.

Полити полуницю шоколадним соусом.

Порада: Якщо у вас немає листкового тіста, ви можете завжди використовувати свіжі печива або своє домашнє печиво, а для подачі використовуйте звичайні чашки.
Приємного апетиту!