Листковий салат з копченою куркою, ананасом і грибами

Листковий салат з копченою куркою, ананасом і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для страви. Відварити до готовності курячі яйця, обсмажити печериці разом з половинкою цибулини і злити зайву рідину з ананасів.

Нарізати цибулю поздовжніми півкільцями.

Обдати цибулька окропом і залишити на 15 хвилин. Потім воду потрібно злити і замаринувати цибулю за смаком з використанням цукру, солі і оцту.

Зняти з копченої курки шкірку і її нашаткувати дрібними кубиками.

Курячі яйця остудити, очистити і нарізати кубиком.

Сформувати салат шарами у двох мисочках. Першим шаром викласти копчену курочку.

Потім викласти мариновану цибулю.

Покрити шар цибулі майонезом.

Викласти кубики ананасів.

Засипати ананасовий шар рубаними яйцями.

Змастити шар майонезом і додати трохи смажених грибів.

Покрити верхівку салату майонезом і прикрасити за бажанням, або ж залишити як є. Дати салату трохи настоятися і подавати до столу. Приємного апетиту!