1.Печінка відварити і перемолоти на блендері.Посолити і викласти перший шар на тарілку:
2.Обсмажуємо цибулю на вершковому маслі і викладаємо наступним шаром.Потім шар змастити майонезом.
3.Наступним шаром викласти моркву по-корейськи.Потім змастити майонезом.
4.Наступним шаром викласти зелень цибулі.
5.Наступним шаром відварені яйця потерти на дрібній тертці.
6.Наступним шаром потерти сир на дрібній тертці.
7.Декоруємо наш салат.Скрутити 2 платівки сиру в трубочку.Для скріплення змастимо кінчик сиру майонезом.
8.Встановимо свічки в салат.
9.Вирізати з болгарського перцю полум’я свічки.
10.Формуємо свічки.Прикрашаємо зеленню кропу.
11.Декоруємо зернами граната.
Приємного Вам апетиту!!!