Листковий салат з печінкою, корейською морквою Свічка на вітрі

Листковий салат з печінкою, корейською морквою Свічка на вітрі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1.Печінка відварити і перемолоти на блендері.Посолити і викласти перший шар на тарілку:

2.Обсмажуємо цибулю на вершковому маслі і викладаємо наступним шаром.Потім шар змастити майонезом.

3.Наступним шаром викласти моркву по-корейськи.Потім змастити майонезом.

4.Наступним шаром викласти зелень цибулі.

5.Наступним шаром відварені яйця потерти на дрібній тертці.

6.Наступним шаром потерти сир на дрібній тертці.

7.Декоруємо наш салат.Скрутити 2 платівки сиру в трубочку.Для скріплення змастимо кінчик сиру майонезом.

8.Встановимо свічки в салат.

9.Вирізати з болгарського перцю полум’я свічки.

10.Формуємо свічки.Прикрашаємо зеленню кропу.

11.Декоруємо зернами граната.

Приємного Вам апетиту!!!