Літній фруктовий салат з авокадо і сиром

Літній фруктовий салат з авокадо і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Листя м’яти порвати руками на шматочки, якщо вони дуже великі і викласти в невеликій салатник.

Далі помити всі персики і розділити ці соковиті фрукти на половинки. Видалити кісточки і нарізати персикову м’якоть не дуже дрібно, покласти нарізані фрукти у салатник м’яти.

Наламати руками не дуже дрібно сирні кульки моцарели або нарізати їх шматочками середнього розміру (можна купити відразу міні кульки), викласти цей сир до інших компонентів.

Далі приготований фруктовий салат з моцарелою полити оливковою олією, присипати подрібненим чорним перцем, додати дрібку солі і перемішати.

Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку, зняти з половинки шкірку і нарізати часточками. Укласти в центр салатника. Збризнути салат соком лимона.

Обсмажити на сухій сковороді білі насіння кунжуту. Посипати салат кунжутним насінням і подавати до столу.