Літній салат з креветками та авокадо помідорами

Літній салат з креветками та авокадо помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свіжі тропічні фрукти, увінчані теплими креветками, зроблять цей легкий літній салат ідеальним.

Покроковий рецепт

Спочатку слід приготувати спеціальну заправку, а для цього потрібно з’єднати кунжутную пасту, солодкий соєвий соус, цитрусовий сік і масло, збити все дуже ретельно.

Перетерти в ступці листочки свіжої м’яти. Далі отриману м’ятну масу перекласти в посуд з заправкою. Перемішати гарненько все ще раз, відкласти заправку.

Заздалегідь промити салатні листя (можна взяти будь-яку зелень…шпинат, савойську капусту, салат латук) і повністю їх підсушити. Якщо необхідно, крупно нашаткувати. Вистелити зеленню дно великого блюда.

Креветки необхідно почистити і обсмажити в невеликій кількості олії, буквально 1-2 хвилини.

Після цього потрібно нарізати невеликими кубиками авокадо, заздалегідь видаливши кісточку і знявши шкірку.

Помити помідори черрі розрізати навпіл.

В окремій тарілці змішати авокадо, помідори і готові креветки. Усі ці компоненти залити приготовленою раніше ароматною заправкою. При необхідності посолити. Перемішати приготований салат.

Тепер салат з креветками і овочами викласти на блюдо і подавати його до столу.