Мафіни (кексики) на кефірі

Мафіни (кексики) на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У чашу необхідно додати яйця, цукор і ванільний цукор.

Далі в цю чашу необхідно додати кефір кімнатної температури і розм’якшене вершкове масло. Починаємо збивати міксером. Спочатку збиваємо на мінімальних обертах поступово збільшуючи швидкість до максимальної. Збиваємо протягом 5 хвилин.

Потім у чашу додаємо цедру лимону і розпушувач. Перемішуємо суміш ложкою.

Після того, як перемішали цедру і розпушувач, необхідно ввести в масу просіяне борошно і перемішати спочатку з допомогою ложки, а потім за допомогою міксера.

Повинна вийти однорідна маса по консистенції як густа сметана.

Родзинки попередньо необхідно промити і висушити. Потім родзинки потрібно додати в масу і добре перемішати ложкою. Родзинки можна замінити на будь-які ягоди.

Далі треба взяти будь-які форми. Підійдуть як силіконові, металеві, так і паперові форми. Заповнюємо форми тістом на 2/3. Ставимо форму в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 30 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою.

Ось такі чудові і наивкуснейшие мафіни виходять за цим рецептом.

Присипаємо цукровою пудрою і насолоджуємося!