Мафіни «Серденька» з полуницею

Мафіни «Серденька» з полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Знову американські мафіни з полуницею… вони ж маленькі кекси в формочках.

Інгредієнти

Для тіста:
Вершкове масло – 100 г (або маргарин)
Цукор – 150 г
Яйця курячі – 2 цілих + 2 жовтки
Борошно – 300 г (приблизно)
Розпушувач – 2 чайні ложки (або 1 чайна ложка гашеної в оцті соди)
Ванілін – 5 г (або ванільний цукор — 1 пакетик)
Полуниця – ціла
Для крему:
Вода – 100 мл
Цукор – 50 г
Лимонна кислота – на кінчику ножа
Харчовий барвник червоний (щіпка)
Курячий білок – 2 шт

Як приготувати Мафіни «Серденька» з полуницею