Прошутто не так то просто знайти в будь-якому супермаркеті. Тому, знайшла для вас вихід. Його можна замінити, доступної для всіх, вареною ковбасою.
Інгредієнти
яйця – 3 шт | |
молоко – 100 мл | |
борошно – 200 гр | |
розпушувач – 200 гр | |
рослинне масло – 70 мл | |
петрушка – за смаком | |
консервований горошок – 100 гр | |
прошутто котто – 100 гр | |
пармезан – 20 гр |
Любителі італійської кухні по дастоинству оцінять цю страву. Прекрасно підійде для прздничного столу і як ежедневноно страви.
Покроковий рецепт
Яйця розбиваємо в глибоку миску, виливаємо молоко і трохи підсолюємо.
Перемішуємо компоненти. Всипаємо в миску просіяне борошно і розпушувач. Вливаємо олію.
Всі інгредієнти ретельно перемішуємо.
Нарізане кубиками поршутто відправляємо в тісто разом з подрібненою петрушкою.
З горошку зливаємо зайву рідину і пересипаємо в миску, до решти інгредієнтів.
Все перемішуємо. Розкладаємо вміст миски в формочки. При цьому не заповнюючи їх до країв. Зверху посипаємо натертим пармезаном.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці, 20 хвилин.