Мафіни з горошком і прошутто

Мафіни з горошком і прошутто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прошутто не так то просто знайти в будь-якому супермаркеті. Тому, знайшла для вас вихід. Його можна замінити, доступної для всіх, вареною ковбасою.

Інгредієнти

яйця – 3 шт
молоко – 100 мл
борошно – 200 гр
розпушувач – 200 гр
рослинне масло – 70 мл
петрушка – за смаком
консервований горошок – 100 гр
прошутто котто – 100 гр
пармезан – 20 гр

Як приготувати Мафіни з горошком і прошутто

Любителі італійської кухні по дастоинству оцінять цю страву. Прекрасно підійде для прздничного столу і як ежедневноно страви.

Покроковий рецепт

Яйця розбиваємо в глибоку миску, виливаємо молоко і трохи підсолюємо.

Перемішуємо компоненти. Всипаємо в миску просіяне борошно і розпушувач. Вливаємо олію.

Всі інгредієнти ретельно перемішуємо.

Нарізане кубиками поршутто відправляємо в тісто разом з подрібненою петрушкою.

З горошку зливаємо зайву рідину і пересипаємо в миску, до решти інгредієнтів.

Все перемішуємо. Розкладаємо вміст миски в формочки. При цьому не заповнюючи їх до країв. Зверху посипаємо натертим пармезаном.

Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці, 20 хвилин.