Макарони з куркою

Макарони з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курку обробити, помити і нарізати порційними шматками. Часник почистити, натерти на тертці. Замаринувати курку в суміші часнику, солі, перцю і приправ. Залишити на 1-2 години;

Через 1-2 години викласти курку на розпечену сковороду, змащену маслом, і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки на середньому вогні (кришкою не накривати, інакше курка вийде тушкована, а не смажена). За 1 хв до готовності покласти майонез і перемішати;

Готову курку вийняти з олії. У сковороду з олією викласти заздалегідь відварені макарони і перемішати. Таким чином, макарони не будуть сухими і візьмуть в себе запах часнику і спецій;
Так як готову страву досить жирне, подавати його краще зі свіжими овочами. Приємного апетиту!