Малиновий сирний сирник з медом

Малиновий сирний сирник з медом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Дві третини малини (малину можна брати заморожену) перетерти в блендері в пюре. Якщо берете малину заморожену, то спочатку промийте від залишків льоду і розморозити. Решту малини залишити для прикраси сирника зверху.



2. В чашу кухонного комбайна покласти сир, яйця та мед. Я мед трохи підігріваю в мікрохвильовці, щоб став рідкий. Адже зазвичай взимку мед вже зацукровується. Але ні в якому разі не допускайте закипання меду. Збити до отримання гладкої однорідної маси. Я завжди сир перетирати в кухонному комбайні, тоді він виходить без крупинок і дуже ніжний по консистенції.


3. До сирної маси додати малинове пюре і манну крупу і ще раз збити.


4. Форму для запікання змастити рослинним маслом. Сирно-малинову масу вилити у форму. По колу по всій поверхні розкласти залишилася малину. Поставити сирник в попередньо розігріту до 160 градусів духовку на 1 годину – 1 годину 20 хвилин (в залежності від типу духовки).


5. І ось у нас вийшов дуже красивий сирник – ніжно-рожевого кольору з ніжною текстурою і цілими ягідками малини!