Сьогодні пригощаю малиновим соусом!
Інгредієнти
Малина – 1 склянка | |
Цукор – 40 г | |
Крохмаль – 1 ст. л. (без верху) |
Оладки зробила за рецептом оладки на кефірі, тільки без шоколаду. Малину краще не полінуватися і процідити. Виходить однорідна кисло-солодка консистенція. Цукор можна відрегулювати по своєму смаку. Отже…
Покроковий рецепт
Приготувати оладки (рецепт тут).
Малину очистити від плодоніжок і гілочок, промити, дати стекти воді, перекласти в каструльку. Засипати малину цукром, потовкти.
Поставити каструлю з малиною на слабкий вогонь, варити 2 хвилини, помішуючи. Остудити.
Процідити, зерна малини викинути.
В малиновий сік додати крохмаль, добре перемішати, перелити в каструлю.
Поставити на вогонь, варити до загустіння соусу.
Перелити малиновий соус в соусник. Полити соусом оладки. Приємного апетиту!