Сьогодні пригощаю малиновим соусом!

Інгредієнти
| Малина – 1 склянка | |
| Цукор – 40 г | |
| Крохмаль – 1 ст. л. (без верху) |
Оладки зробила за рецептом оладки на кефірі, тільки без шоколаду. Малину краще не полінуватися і процідити. Виходить однорідна кисло-солодка консистенція. Цукор можна відрегулювати по своєму смаку. Отже…
Покроковий рецепт

Приготувати оладки (рецепт тут).

Малину очистити від плодоніжок і гілочок, промити, дати стекти воді, перекласти в каструльку. Засипати малину цукром, потовкти.

Поставити каструлю з малиною на слабкий вогонь, варити 2 хвилини, помішуючи. Остудити.

Процідити, зерна малини викинути.

В малиновий сік додати крохмаль, добре перемішати, перелити в каструлю.

Поставити на вогонь, варити до загустіння соусу.

Перелити малиновий соус в соусник. Полити соусом оладки. Приємного апетиту!
