Інгредієнти
|
Оливкова олія – 2 столові ложки |
|
Куряча грудка – 2 шт. |
|
Болгарський перець – 1 чашка нарізаної |
|
Гриби – 1 чашка нарізаних |
|
Морква – 1 чашка нарізаної |
|
Часник – 2 зубчики подрібненого |
|
Рис – 1 1 / 2 склянки довгозернистого |
|
Паприка – 1 / 4 чайної ложки |
|
Червоний перець – 1 / 4 чайної ложки |
|
Соус – 2 столові ложки солодкого соусу чілі |
|
Куркума – 1 / 4 чайної ложки меленої |
|
Помідори – 400 г нарізаного кубиками |
|
Курячий бульйон – 0,5 літра курячого |
|
Сіль – за смаком |
|
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Паелья з куркою, грибами і овочами