Паелья з куркою, грибами і овочами

Паелья з куркою, грибами і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Оливкова олія – 2 столові ложки
Куряча грудка – 2 шт.
Болгарський перець – 1 чашка нарізаної
Гриби – 1 чашка нарізаних
Морква – 1 чашка нарізаної
Часник – 2 зубчики подрібненого
Рис – 1 1 / 2 склянки довгозернистого
Паприка – 1 / 4 чайної ложки
Червоний перець – 1 / 4 чайної ложки
Соус – 2 столові ложки солодкого соусу чілі
Куркума – 1 / 4 чайної ложки меленої
Помідори – 400 г нарізаного кубиками
Курячий бульйон – 0,5 літра курячого
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Паелья з куркою, грибами і овочами