Роли з тостового хліба з сиром, полуницею і шоколадом

Порадуйте своє сімейство в майбутні вихідні. Інгредієнти абсолютно прості і начинку можна взяти будь-яку, на свій розсуд.Близькі абсолютно точно будуть під враженням від солодких ролів з хліба!

Інгредієнти

квадратний білий хліб для бутербродів і сендвічів – 8 скибочок
м’який вершковий сир або шоколадна Нутелла – 8 чайних ложок
нарізані ягоди полуниці – близько 15 штук
яйця – 2 штуки
молоко – 3 столові ложки
цукровий пісок – 1/3 склянки
мелена кориця – 1 чайну ложку з гіркою
вершкове масло – для обсмажування

Як приготувати Роли з тостового хліба з сиром, полуницею і шоколадом

Крісті абсолютно незвичайна дівчина! Тендітна, витончена блондинка з напрочуд живими і веселими очима. Язик не повертається назвати її жінкою, незважаючи на те, що у неї п’ятеро дітей, старшому з яких лише 10 років – троє диких та божевільних хлопців (як вона сама називає) і дві солодкі дівчинки.

Крісті сама з великого сімейства – вона наймолодший, 6 дитина! В юності брала балетний клас і клас сучасного танцю, а також протягом 10-ти років грав на альті, тому, за словами Крісті, музика супроводжує її більшу частину життя і в будь-який день її можна знайти на кухні, де постійно грає музика.

Живе це чудове сімейство в сонячній Флориді, де тато грає за професійний футбольний клуб «Майамі Долфінс». Мамі теж нудьгувати не доводиться!

Крісті завжди любила їжу, але дійсно готувати і пекти почала після того, як вийшла заміж, а потім пішли дітки… Що мені подобається – рецепти Крісті смачні, красиві та креативні. Втім, як і сама Крісті.

Сьогодні давайте приготуємо разом французькі тости “Самокрутки”, які так любить готувати Крісті. Це смачне, швидке, економічне і, найголовніше, незвичайне блюдо для сніданку або вечері. Підходить тільки спеціальний хліб для сендвічів і бутербродів.

Дивіться також:  Салат з червоною квасолею, авокадо і імбиром

Покроковий рецепт

1). Візьміть шматочки розм’яклого білого хліба і відріжте скоринки з усіх боків.

2). Розкачайте шматочки качалкою, щоб вони стали тонше і пластичніше.

3). З одного боку кожного шматочка розкладіть начинку по всій ширині. Дуже підходить поєднання м’якого вершкового сиру з нарізаними шматочками полуницею. Нутелла з полуницею теж дуже гарні.

4). Поверніть кожен шматочок в щільний рулон. Потім кожен рулетик умочіть в яєчно-молочну суміш, як звичайні грінки. Обсмажте на сковорідці на олії.

5). Як тільки обсмажаться, відразу ж обваляйте їх з усіх сторін в цукрово-коричної суміші, що складається з цукру –піску і кориці. Подавайте до столу до чаю. Приємного апетиту!