Смажені патисони з помідорами

Інгредієнти

Патисони – 1 кг
Розмарин – 1 ст. л. листя
Оливкова олія – 7 ст. л.
Сіль –
Мелений чорний перець –
Помідори черрі – близько 2 склянок
Часник – 2 зубчики
Білий хліб – 4 склянки, нарізаного на кубики
Цибуля червоний – 1/2 головки
Сік лимона – 1 ст. л.
Гірчиця діжонська – 1 ч. л.

Як приготувати Смажені патисони з помідорами

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 375 ° F.
Деко змастити 1 столовій оливкової олії, викласти патисони, розмарин, присипати дрібкою солі і чорним перцем. Зверху полити ще 1 столовою ложкою оливкової олії. Поставити в духовку на 10 хвилин. Помідори черрі викласти на сковороду, додати часник, 1 столову ложку оливкової олії, дрібку солі і чорного перцю, смажити на сковороді близько 20 хвилин, поки шкірка не лопне.

Кубики хліба обсмажити на 2 столових ложках оливкової олії на середньому вогні, попередньо посоливши їх. Смажити до хрусткої скоринки хліба. Остудити всі інгредієнти. За 20 хвилин перед подачею на стіл все змішати, додати цибулю, заправити 3-ма столовими ложками олії, лимонним соком і гірчицею. При необхідності додати ще сіль і перець. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Запечені баклажани з овочами і сиром