Маргарита не тільки коктейль, а ще й фруктовий салат.
Інгредієнти
Сік (яблучний) – 130 мілілітрів | |
Сік лайма – 2 столові ложки | |
Повидло – 3 столові ложки | |
Апельсин – 3 штуки | |
Ананас – 1 штука | |
Диня – 1 невелика штука | |
Полуниця – 300 грам | |
М’ята – 0,5 склянки |
На сьогоднішній день салати дуже популярні страви. Але ми не будемо Вам розповідати про традиційних салатах, таких як олів’є, грецька або шопський. Ми Вам розповімо про рецепті приготування фруктового салату, а точніше салату під назвою “Маргарита”.
Покроковий рецепт
Дістаємо форму для міксера. У неї наливаємо яблучний сік. Вичавлюємо сік з лайму не більше 2 ложок. Додаємо потрібне за рецептом кількість повидла. За допомогою міксера все перемішуємо до однорідності.
Далі підготуємо фрукти!
Дістаємо всі фрукти і помиємо їх. Чистимо апельсини, диню і ананас. Від полуниці відриваємо хвостики.
Далі нарізаємо всі вищезгадані фрукти на невеликі шматочки. Всі шматочки укладаємо в салатну миску. Все акуратно перемішуємо, намагаючись не пошкодити самі шматочки. Після цього додаємо в салат, отриману з допомогою міксера, консистенцію. Ставимо фруктовий салат в холодильник на ніч настоятися.
Ранок фруктовий салат «Маргарита» готовий до вживання! Перед вживанням листочки м’яти потрібно дрібненько нарізати і посипати ними наш фруктовий салат! Далі салатне страву можна ставити на стіл і розкладати по тарілочках.