Маринована скумбрія з гірчицею – пряна страва домашнього посолу всього за 10 годин!
Інгредієнти
Скумбрія – 400 г | |
Оцет – опціонально | |
Сіль – опціонально | |
Цибуля – 3 шт. | |
Гірчиця в зернах – 1/2 ч. л. | |
Чорний перець – 1/2 ч. л. | |
Білий перець – 1/2 ч. л. | |
Коріандр – 1 ч. л. | |
Масло рослинне – 2 ст. л. |
Домашня маринована скумбрія – смачне і просте у приготуванні блюдо для святкового подачі. Закуска ароматна, пікантна і пряна. Цибуля надає скумбрії легкий аромат, відмінно доповнює рибу і маринується разом з нею. При подачі краще всього комбінувати мариновану скумбрію з нейтральними гарнірами і простими овочевими салатами.
Покроковий рецепт
Для початку потрібно рясно натерти великою морською сіллю вимиту і висушену від вологи рибу. Залишити на 4 години. Промити скумбрію і залити оцтом, щоб той покривав всю рибу. Залишити ще на 4 години.
Нашаткувати півкільцями очищений ріпчасту цибулю.
Злити оцет, промити рибу. Вкласти цибулю і рибу по черзі в баночку.
Додати всі спеції і влити олію. Закрити рибу кришкою і гарненько перемішати. Відправити скумбрію в холодильник маринуватися на дві години.
Ароматна скумбрія з гірчицею і ароматними спеціями готова! Приємного апетиту! Така рибка ідеальна для святкового столу або смачної вечері.