Маринована скумбрія з гірчицею і цибулею

Маринована скумбрія з гірчицею і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Маринована скумбрія з гірчицею – пряна страва домашнього посолу всього за 10 годин!

Інгредієнти

Скумбрія – 400 г
Оцет – опціонально
Сіль – опціонально
Цибуля – 3 шт.
Гірчиця в зернах – 1/2 ч. л.
Чорний перець – 1/2 ч. л.
Білий перець – 1/2 ч. л.
Коріандр – 1 ч. л.
Масло рослинне – 2 ст. л.

Як приготувати Маринована скумбрія з гірчицею і цибулею

Домашня маринована скумбрія – смачне і просте у приготуванні блюдо для святкового подачі. Закуска ароматна, пікантна і пряна. Цибуля надає скумбрії легкий аромат, відмінно доповнює рибу і маринується разом з нею. При подачі краще всього комбінувати мариновану скумбрію з нейтральними гарнірами і простими овочевими салатами.

Покроковий рецепт

Для початку потрібно рясно натерти великою морською сіллю вимиту і висушену від вологи рибу. Залишити на 4 години. Промити скумбрію і залити оцтом, щоб той покривав всю рибу. Залишити ще на 4 години.

Нашаткувати півкільцями очищений ріпчасту цибулю.

Злити оцет, промити рибу. Вкласти цибулю і рибу по черзі в баночку.

Додати всі спеції і влити олію. Закрити рибу кришкою і гарненько перемішати. Відправити скумбрію в холодильник маринуватися на дві години.

Ароматна скумбрія з гірчицею і ароматними спеціями готова! Приємного апетиту! Така рибка ідеальна для святкового столу або смачної вечері.