Ця закуска з оселедця слабосоленої з каперсами готується досить швидко, а рецепт такої страви досить простий.
Інгредієнти
ароматне рослинна будь – три – п’ять ст. ложки | |
каперси – жменя | |
великий лайм – одна штука | |
оселедець слабосолона – одна штука | |
цибуля ріпчаста – одна головка | |
перець горошком – кілька штук |
Ця закуска з оселедця слабосоленої з каперсами готується досить швидко, а рецепт такої страви досить простий.
Покроковий рецепт
Спочатку потрібно підготувати контейнер з пластику самого підходящого розміру, потім почистити гарненько оселедець слабкого соління, від кісточок відокремити м’якоть цієї рибки.
Викласти філе слабосоленої оселедця в пластиковий контейнер, після цього промити ретельно лайм і прямо з шкіркою нарізати цей фрукт. Перекласти до оселедця.
Ріпчасту цибулю почистити, нарізати кільцями.
Перекласти в контейнер до оселедця цибульні кільця, туди ж закинути каперси. Заправити оселедчик ароматним маслом, додати перець горошком і перемішати.
Закрити контейнер з оселедцем, лаймом і каперсами щільно кришкою. Потім струсити і хвилин на сорок залишити в холодильній камері
Потім можна філе оселедця дістати і порізати шматочками. Подавати цю закуску до столу разом з відвареною картоплею.