Маринований оселедець з лаймом і каперсами

Маринований оселедець з лаймом і каперсами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ця закуска з оселедця слабосоленої з каперсами готується досить швидко, а рецепт такої страви досить простий.

Інгредієнти

ароматне рослинна будь – три – п’ять ст. ложки
каперси – жменя
великий лайм – одна штука
оселедець слабосолона – одна штука
цибуля ріпчаста – одна головка
перець горошком – кілька штук

Як приготувати Маринований оселедець з лаймом і каперсами

Ця закуска з оселедця слабосоленої з каперсами готується досить швидко, а рецепт такої страви досить простий.

Покроковий рецепт

Спочатку потрібно підготувати контейнер з пластику самого підходящого розміру, потім почистити гарненько оселедець слабкого соління, від кісточок відокремити м’якоть цієї рибки.

Викласти філе слабосоленої оселедця в пластиковий контейнер, після цього промити ретельно лайм і прямо з шкіркою нарізати цей фрукт. Перекласти до оселедця.

Ріпчасту цибулю почистити, нарізати кільцями.

Перекласти в контейнер до оселедця цибульні кільця, туди ж закинути каперси. Заправити оселедчик ароматним маслом, додати перець горошком і перемішати.

Закрити контейнер з оселедцем, лаймом і каперсами щільно кришкою. Потім струсити і хвилин на сорок залишити в холодильній камері

Потім можна філе оселедця дістати і порізати шматочками. Подавати цю закуску до столу разом з відвареною картоплею.