Мармурова гарбузова запіканка з корицею і сиром

Мармурова гарбузова запіканка з корицею і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Мармурова гарбузова запіканка з корицею і сиром

З гарбуза самого солодкого сорту, кориця і м’якого сиру можна приготувати вишукану страву – мармурову запіканку.

Інгредієнти:

– манна крупа найкращої якості (38 м);

– м’який нежирний сир (560 м);

– мелена кориця (9 м);

– м’яке вершкове масло несолоне для змазування форми (за смаком);

– коричневий цукровий пісок (за смаком);

– сире яйце куряче велике (три штуки);

– розпушувач в порошковому вигляді (23 р);

– незбиране молоко (125 мл);

– очищена м’якоть гарбуза (135 м).

Процес приготування:

Викласти в миску середнього розміру достатню кількість м’якого сиру, додати трохи цукрового піску, насипати розпушувач і манну крупу. Влити в цю ж посуд достатню кількість молока, додати курячі яйця, потім на самій високій швидкості збити всі інгредієнти блендером.

Далі збиту сирну масу необхідно розділити на дві рівні частини, після цього дрібно натерти гарбузову м’якоть, відправити її в окрему миску, додати залишки цукрового піску і мелену корицю, перемішати. В цю ж посуд додати половину сирної маси, збити інгредієнти, далі підготувати круглу форму для запікання. Викласти в неї невелику кількість гарбузової маси, додати стільки ж сирної суміші без гарбуза. Повторювати процедуру до тих пір, поки не закінчаться всі компоненти, після цього надіслати форму в духовку, готувати мармурову гарбузову запіканку приблизно сорок хвилин при 180 градусах.