Медовик Медовик святковий

Медовик Медовик святковий – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Білки відокремити від жовтків і збити до стійких піків

Під кінець дати цукор,зменшити обороти міксера на середній рівень,додати жовтки по одному

Спокійно влити мед,холодний чай,олія. Постійно міксер повинен бити заставлений на середніх обертах. Борошно просіяти разом з розпушувачем, содою, дати до готової масі. Форму діаметром 24*24, змастити маслом, вилити готову тісто і випікати 30-40 хвилин при температурі газової духовки 180 градусів. Готового дати коржу охолонути,розділити на 3 рівні частини.


Нижню частину змастити повидлом і прикрити іншою частиною медового бісквіту,на верх крем зі збитих вершків з цукровою пудрою, прикрити третин частиною бісквіта. Тортик полити розтопленим шоколадом. Прикрасити на свій розсуд. Крем готується дуже легко,вершки охолодити в холодильнику і збити з цукровою пудрою.

Тортик полити розтопленим шоколадом. Прикрасити на свій розсуд. Крем готується дуже легко,вершки охолодити в холодильнику і збити з цукровою пудрою.