Мега смачні панкейкі з гарбузом

Мега смачні панкейкі з гарбузом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.







Для панкейків нам потрібно гарбузове пюре, магазинне ми не купуємо, тому з синочок готуємо самостійно, так і сам процес йому подобається.
Гарбуз очищаємо, ріжемо на кубики, варимо до м’якого стану, воду зливаємо, відкидаємо на друшляк. Далі пюрируем за допомогою заглибного блендера, знову відкидаємо на друшляк і віджимаємо, прибираючи зайву воду.
Гарбузове пюре готове.









Яйця збиваємо з цукром, додаємо дрібку солі. Коли гарбузове пюре готове, додаємо його в нашу суміш. Окремо розтоплюємо маргарин (я роблю сьогодні на газовій плиті) і теж змішуємо з нашими інгредієнтами, все добре перемішуємо, щоб не було грудочок. Вливаю молоко і додаю просіяне борошно з розпушувачем і ваніліном. Все добре перемішуємо і додаємо мед, отримуємо тісто середньої густоти.


Розігріваю млинцеву сковороду, промазываю її маслом, перший млинець тестовий – нашому котофею, інші як один) Смажимо на сухій сковороді на невеликому вогні, як тільки з’являються бульбашки, перевертаємо і смажимо ще кілька хвилин.
Уплітаємо ту швидко, з варенням, йогуртом або пюре)
Приємного апетиту!