Млинці, фаршировані сиром, зеленою цибулею, яйцем і ковбаскою.
Інгредієнти
Борошно – 300 р. | |
Яйце – 2+4 шт. | |
Вода – 300 мл | |
Молоко – 500 мл | |
Олія дезодорована – 2 ст. л. | |
Сіль – 1 ч. л. | |
Цукор – 2 ст. л. | |
Розпушувач – 1/2 ч. л. | |
Ковбаса варена (будь-який сорт) – 4 шт. | |
Сир – 200 р. | |
Цибуля зелена – 150 р. | |
Майонез – 4 ст. л. |
Запаморочливо смачна начинка для млинців з яєць, сиру, ковбаски і зеленого лука. Завдяки складом начинки, навіть в охолодженому вигляді млинці залишаються неймовірно смачними.
Покроковий рецепт
У борошно всипати розпушувач і розмішати. В молоко влити воду.
2 яйця розбовтати з сіллю і цукром. Всипати борошно, розмішати.
Вливаючи молочно-водну суміш невеликими порціями по 50 мл замісити тісто. Воно повинно вийде рідкуватим. Влити олію і розмішати його.
Випікати тонкі млинці на вогні середньої потужності.
Для начинки: відварити яйця на 2 хв поклавши їх у киплячу воду. Білок повинен злегка прихватиться, а жовток залишитися рідким. Вміст яєць вискоблити в тарілку. Завдяки такій консистенції яйця начинка залишається ніжною і соковитою.
Додати мелкошинкованый зелений лук.
Натертий сир. Використовувати бік терці з великими отворами. Сир краще вибирати з «сильним» смаком, тоді переб’є цибулю і ковбаски не переб’ють його смак.
Натерта на крупній тертці ковбаска.
Майонез. Все перемішати.
Викласти начинку на край млинця. Згорнути його конвертом.
Обсмажити з 2-х сторін і подати на стіл.