Забиваємо в миску куряче яйце. До нього підсипаємо сіль в зазначеній кількості і трохи цукрового піску.
Перетворимо інгредієнти в однорідну пишну суміш, скориставшись міксером.
У суміш, що у нас вийшла з курячого яйця і спецій, вливаємо по черзі окріп і молоко. Добре перемішуємо інгредієнти.
В молочну суміш через сито, додаємо борошно пшеничне невеликими частинами. Відразу борошно вмішуємо в суміш.
В млинцеве тісто вливаємо олію. Ще раз перемішуємо тісто.
Підготовлену (промиту і обсушену) зелень подрібнюємо на обробній поверхні. Нарізку викладаємо на тісто, перемішуємо ще раз тісто.
Прогріваємо оптимально дно сковороди, змащеній жиром або маслом. Починаємо піч тонкі блінкі з зеленню з кожної сторони по хвилинці.
Готові млинці з зеленню складемо стопкою. Подавати до столу їх можна зі сметаною.
Пригощайтесь на здоров’я!