Млинці на молоці з зеленню

Апетитні млинці на молоці, доповнені нарізкою зі свіжої зелені, стануть чудовим блюдом до ранкового перекусу. Готувати просто і швидко!

Інгредієнти

Яйце куряче – 1 шт. велике
Сіль – 1 ч. л.
Цукор – 1 ст. л.
Окріп – 1 ст.
Молоко – 1 ст.
Борошно – 1 ст. з гіркою
Масло рослинне – 2 ст. л.
Кріп – 2-3 гілочки
Цибулю зелений – 3-4 пера

Як приготувати Млинці на молоці з зеленню

Тісто для млинчиків з зеленню приготуємо з традиційних для даної випічки інгредієнтів: борошна, яйця курячого, молока. Як «зеленого» компонента для млинцевого тесту візьмемо свіжий кріп і зелений лук. Подробиці випічки млинців з зеленню – в нашому покроковий рецепт з фото.

Покроковий рецепт

Забиваємо в миску куряче яйце. До нього підсипаємо сіль в зазначеній кількості і трохи цукрового піску.

Перетворимо інгредієнти в однорідну пишну суміш, скориставшись міксером.

У суміш, що у нас вийшла з курячого яйця і спецій, вливаємо по черзі окріп і молоко. Добре перемішуємо інгредієнти.

В молочну суміш через сито, додаємо борошно пшеничне невеликими частинами. Відразу борошно вмішуємо в суміш.

В млинцеве тісто вливаємо олію. Ще раз перемішуємо тісто.

Підготовлену (промиту і обсушену) зелень подрібнюємо на обробній поверхні. Нарізку викладаємо на тісто, перемішуємо ще раз тісто.

Прогріваємо оптимально дно сковороди, змащеній жиром або маслом. Починаємо піч тонкі блінкі з зеленню з кожної сторони по хвилинці.

Готові млинці з зеленню складемо стопкою. Подавати до столу їх можна зі сметаною.

Пригощайтесь на здоров’я!

Дивіться також:  Закуска з млинців з фореллю, сиром і зеленню