Повітряні млинці на молоці з дірочками

Повітряні млинці на молоці з дірочками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

До ранкової трапези приготуйте для своїх домочадців тонкі повітряні млинці з дірочками. Така випічка на сковороді порадує всіх!

Інгредієнти

Яйце – 2-3 шт.
Цукор – 2 ст. л.
Сіль – 0,5 ч. л.
Молоко коров’яче – 2 ст.
Борошно – 1 ст.
Масло рослинне – 2 ст. л.

Як приготувати Повітряні млинці на молоці з дірочками

Для домашніх млинців замісимо тісто, використовуючи борошно, курячі яйця, молоко. Особлива кулінарна послідовність замісу тіста робить млинці при смаженні тонкими, з дірочками. Подавати такі повітряні млинці до столу можна зі сметаною, варенням або використовувати їх для фарширування. Починаємо готувати.

Покроковий рецепт

В підходящу за обсягом миску забиваємо парочку курячих яєць.

Відразу озброюємося віночком або міксером, щоб перетворити яйця в піну. Міксером працюємо більше 1 хвилини.

В отриману яєчну суміш підсипаємо цукровий пісок, сіль. Вливаємо половину зазначеної норми теплого молока.

Інгредієнти перемішуємо.

В отриману суміш додаємо борошно. Її в обов’язковому порядку рекомендується просіяти. Цей процес тільки самим позитивним чином позначиться на смакових якостях майбутніх млинчиків.

Інгредієнти перемішуємо до утворення густоватого тесту, в якому мають бути відсутні грудочки.

У густе тісто доливаємо залишилося тепле молоко, а ще відразу додаємо в млинцеве тісто олію. Перемішуємо. Тісто для повітряних млинців готово. Нехай воно трохи «відпочине», а ми поки підготуємо сковороду для випічки: одноразово змастимо поверхню олією і добре прогреем.

Випікаємо тонкі блиночки. Всім приємного апетиту!