Молода капуста, тушкована з фаршем

Молода капуста, тушкована з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Молоду капусту шаткуємо, перекладаємо в каструлю, в якій спочатку розігріваємо рослинне масло. Кидаємо до капустяної нарізці сіль, перемішуємо, починаємо гасіння.

Відразу очищаємо моркву і ріпчасту цибулю. Подрібнюємо морква, використовуючи тертку. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Викладаємо овочеву нарізку на капусту в каструлю. Продовжуємо гасіння.

М’ясний фарш ділимо на шматочки, перекладаємо їх до інгредієнтів в каструлю. Ще трохи присаливаем, приправляємо за смаком меленим перцем.

Далі додаємо томатний соус, підливаємо води. Перемішуємо.

Тушкуємо молоду капусту з фаршем на малому вогні до повної готовності всіх інгредієнтів страви. Приємного всім апетиту!