Молоду капусту шаткуємо, перекладаємо в каструлю, в якій спочатку розігріваємо рослинне масло. Кидаємо до капустяної нарізці сіль, перемішуємо, починаємо гасіння.
Відразу очищаємо моркву і ріпчасту цибулю. Подрібнюємо морква, використовуючи тертку. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Викладаємо овочеву нарізку на капусту в каструлю. Продовжуємо гасіння.
М’ясний фарш ділимо на шматочки, перекладаємо їх до інгредієнтів в каструлю. Ще трохи присаливаем, приправляємо за смаком меленим перцем.
Далі додаємо томатний соус, підливаємо води. Перемішуємо.
Тушкуємо молоду капусту з фаршем на малому вогні до повної готовності всіх інгредієнтів страви. Приємного всім апетиту!