Морквяні оладки на сніданок

Морквяні оладки на сніданок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Почніть свій ранок з корисних оладок без борошна… Вони виходять ніжні, смачні і ситні, замість борошна манка…

Інгредієнти

Морква свіжа – 1 велика
Кефір – 100 мл
Яйце – 1 шт.
Цукор – 4 ст. л.
Манка – 1/2 склянки

Як приготувати Морквяні оладки на сніданок

Смачний і корисний сніданок. До оладок додаємо сироп, варення, шоколад або сметану і насолоджуємося. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 13-15 штук.

Покроковий рецепт

Моркву чистимо, миємо, тремо на тертці. Складаємо терту моркву в глибоку миску. Додаємо яйце, перемішуємо.

Додаємо туди ж цукор.

Наливаємо кефір. Перемішуємо.

Останній головний інгредієнт – манка. Висипаємо до моркви, перемішуємо, залишаємо хвилин на 30, щоб манка розбухла.

Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, наливаємо трохи соняшникової рафінованої олії (багато не треба). Акуратно викладаємо ложкою оладки. Смажимо до готовності з двох сторін на помірному вогні.

Готові оладки викладаємо на тарілку, можна полити зверху тим що подобається, варенням, сметаною… Наливаємо чашечку кави або чаю і насолоджуємося смачними оладками. Якщо ваша дитина не любить моркву, спробуйте дати йому морквяні оладки, можливо так йому сподобається! Приємного апетиту!