Ситні оладки з форелі і морепродуктів з зеленню

Вранці рекомендується готувати ситні страви, які чудово засвоюються, а найкращим варіантом сніданку є поживні, смачні і корисні оладки з зеленню і фореллю.

Інгредієнти

просіяний крохмаль картопляний – дві ст. ложки
філе форелі – 200 грам
креветки – 50 гр
гребінці – 50 гр
крабове м’ясо – 100 гр
пір’я зеленої цибулі – 7 шт.
жирне молоко – 200 мл
кам’яна тонкомолота сіль – за смаком
високосортний борошно пшеничне – 120 гр
м’яке солодке вершкове масло – 3 ст. л.
сирі яйця курячі великі – 4 шт.

Як приготувати Ситні оладки з форелі і морепродуктів з зеленню

Вранці рекомендується готувати ситні страви, які чудово засвоюються, а найкращим варіантом сніданку є поживні, смачні і корисні оладки з зеленню і фореллю.

Покроковий рецепт

Дрібно нарізати крабове м’ясо, гребінці і креветки, відправити все в миску. Додати подрібнений зелений лук, перемішати ці компоненти.

У невеликій каструлі на слабкому вогні закип’ятити молоко, як тільки воно почне кипіти додати в нього філе форелі, нарізане невеликими шматочками.

Варити рибу в молоці приблизно одну хвилину, відправити в миску з морепродуктів і зеленню.

Додати в цю ж посуд пшеничне борошно, поступово влити молоко, в якому варилася форель.

Злегка збити в окремому посуді курячі яйця, перелити яєчну масу в миску з іншими інгредієнтами, додати трохи солі, замісити тісто.

Підготувати сковороду, розтопити в ній необхідну кількість вершкового масла. Обсмажити рибні оладки з обох сторін.

Подавати в гарячому вигляді зі сметаною. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Риба, смажена в кукурудзяній скоринці