Вранці рекомендується готувати ситні страви, які чудово засвоюються, а найкращим варіантом сніданку є поживні, смачні і корисні оладки з зеленню і фореллю.
Інгредієнти
просіяний крохмаль картопляний – дві ст. ложки | |
філе форелі – 200 грам | |
креветки – 50 гр | |
гребінці – 50 гр | |
крабове м’ясо – 100 гр | |
пір’я зеленої цибулі – 7 шт. | |
жирне молоко – 200 мл | |
кам’яна тонкомолота сіль – за смаком | |
високосортний борошно пшеничне – 120 гр | |
м’яке солодке вершкове масло – 3 ст. л. | |
сирі яйця курячі великі – 4 шт. |
Як приготувати Ситні оладки з форелі і морепродуктів з зеленню
Сторінка: 1 2