Смачний і корисний сніданок. До оладок додаємо сироп, варення, шоколад або сметану і насолоджуємося. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 13-15 штук.
Покроковий рецепт
Моркву чистимо, миємо, тремо на тертці. Складаємо терту моркву в глибоку миску. Додаємо яйце, перемішуємо.
Додаємо туди ж цукор.
Наливаємо кефір. Перемішуємо.
Останній головний інгредієнт – манка. Висипаємо до моркви, перемішуємо, залишаємо хвилин на 30, щоб манка розбухла.
Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, наливаємо трохи соняшникової рафінованої олії (багато не треба). Акуратно викладаємо ложкою оладки. Смажимо до готовності з двох сторін на помірному вогні.
Готові оладки викладаємо на тарілку, можна полити зверху тим що подобається, варенням, сметаною… Наливаємо чашечку кави або чаю і насолоджуємося смачними оладками. Якщо ваша дитина не любить моркву, спробуйте дати йому морквяні оладки, можливо так йому сподобається! Приємного апетиту!