Морквяний кекс з пеканом і штрейзеля

Морквяний кекс з пеканом і штрейзеля – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт морквяного кексу прийшов до нас з американської кухні і останнім часом став дуже популярним. Такий пиріг або торт (якщо зробити ще крем з вершкового сиру) можна зустріти в самих вишуканих кафе і кондитерських. А між тим, морквяний кекс досить легко приготувати самим і порадувати домашніх смачною і корисною випічкою. Натерта на дрібній тертці моркву в готовому виробі практично непомітна. А додати в тісто ви можете на свій смак родзинки, горіхи, насіння, цукати, цедру лимона і апельсина. Чудово поєднуються з морквою прянощі: кориця, мускатний горіх, мелений сушений імбир. Тут вже, як мовиться, справа смаку.

Покроковий рецепт