У цьому рецепті основні інгредієнти: геркулес довгого варіння, молоко, яйця, морква, родзинки. Зверху політ сиром, змішаним з цукром і сметаною.

Інгредієнти
| Пластівці геркулес довгого варіння – 10 ст. л. | |
| Молоко – 1 стакан | |
| Цукор – 4 ст. л. можна змінювати за смаком | |
| Морква – 1 шт. | |
| Родзинки – 1/2 склянки | |
| Яйця – 2 шт. | |
| Ванілін – 1 пакетик |
ПП рецепт для сніданку або перекусу, який стане в списку ваших улюблених. Адже готувати це блюдо не складно, до того ж можна міняти інгредієнти для начинки або для додавання в тісто. Щоб швидше приготувати, можна взяти пластівці швидкого приготування.
Покроковий рецепт



Геркулес насипаємо в глибоку мисочку, наливаємо молоко, залишаємо хвилин на 30. Додаємо цукор, яйця, перемішуємо, подрібнюємо заглибним блендером.



Додаємо ванілін. Перемішуємо. Моркву чистимо, натираємо на тертці, додаємо в тісто. Родзинки промиваємо, додаємо туди ж. ложкою перемішуємо все.

Випікаємо на сковороді з антипригарним покриттям з двох сторін на помірному вогні.


Змішуємо сир, сметану і цукор.


Готовий овсяноблин кладемо на плоске блюдо або дошку.


Розрізаємо на порційні шматочки, кладемо по тарілках, додаємо зверху сир. Приємного апетиту!
