Морквяний овсяноблин з родзинками

Морквяний овсяноблин з родзинками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У цьому рецепті основні інгредієнти: геркулес довгого варіння, молоко, яйця, морква, родзинки. Зверху політ сиром, змішаним з цукром і сметаною.

Інгредієнти

Пластівці геркулес довгого варіння – 10 ст. л.
Молоко – 1 стакан
Цукор – 4 ст. л. можна змінювати за смаком
Морква – 1 шт.
Родзинки – 1/2 склянки
Яйця – 2 шт.
Ванілін – 1 пакетик

Як приготувати Морквяний овсяноблин з родзинками

ПП рецепт для сніданку або перекусу, який стане в списку ваших улюблених. Адже готувати це блюдо не складно, до того ж можна міняти інгредієнти для начинки або для додавання в тісто. Щоб швидше приготувати, можна взяти пластівці швидкого приготування.

Покроковий рецепт



Геркулес насипаємо в глибоку мисочку, наливаємо молоко, залишаємо хвилин на 30. Додаємо цукор, яйця, перемішуємо, подрібнюємо заглибним блендером.



Додаємо ванілін. Перемішуємо. Моркву чистимо, натираємо на тертці, додаємо в тісто. Родзинки промиваємо, додаємо туди ж. ложкою перемішуємо все.

Випікаємо на сковороді з антипригарним покриттям з двох сторін на помірному вогні.


Змішуємо сир, сметану і цукор.


Готовий овсяноблин кладемо на плоске блюдо або дошку.


Розрізаємо на порційні шматочки, кладемо по тарілках, додаємо зверху сир. Приємного апетиту!