Морквяно-вівсяні оладки

Морквяно-вівсяні оладки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Корисні і ситні морквяно-вівсяні оладки – прекрасний варіант сніданку

Інгредієнти

Морква – 200 грам
Вівсяні пластівці – 200 грам
Молоко – 1 стакан (250 грам)
Пшеничне борошно – 100 грам
Яйця – 3 штуки
Цукор – 3 столові ложки
Сіль – за смаком
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Морквяно-вівсяні оладки

Корисні і смачні оладки з моркви і вівсяних пластівців. Оладки дуже ситні, чудово підійдуть для сніданку, щоб набратися енергії на першу половину дня.

Покроковий рецепт

Підготуємо інгредієнти.

Вівсяні пластівці замочити у склянці молока. Вівсяні пластівці можна брати будь-які. Підійдуть пластівці як вимагають варіння, так і не потребують варіння. Але, смак оладків буде трохи відрізнятися. Я використовую пластівці вимагають довгого варіння, вони трохи грубуваті, але вони корисніше пластівців швидкого приготування.

Морква помити, почистити і натерти на дрібній тертці. Перекласти її в глибоку миску.

Додати до натертої моркви борошно.

Додати яйця.

Додаємо набряклі вівсяні пластівці.

Додаємо цукор і сіль.

Всі інгредієнти добре перемішуємо.

У сковороду наливаємо трохи олії. На розігріту сковороду ложкою викладаємо тісто і смажимо з обох сторін до готовності.

Ось які смачні морквяно-вівсяні оладки вийшли!

Подавати можна зі сметаною, корицею і цукром.