Освіжаючий лимонне морозиво можна подавати з фруктами і прикрасити кондитерської присипкою або тертим шоколадом!
Інгредієнти
Масло несолоне – 85 г | |
Яйця – 3 шт. | |
Цукрова пудра – 180 г | |
Лимонний сік, близько 2 лимонів – 60 мл | |
Простий несолодкий йогурт – 600 мл |
Освіжаючий лимонне морозиво на основі йогурту і масла. пробуємо приготувати морозиво в домашніх умовах!
Покроковий рецепт
Розріжте масло на маленькі кубики і залиште його розм’якнути при кімнатній температурі.
У мисці збийте яйця і цукор, потім додати лимонний сік.
Покладіть суміш у невелику чашу, поставте на повільний вогонь. Додайте шматочки вершкового масла, постійно помішуючи дерев’яною ложкою. Не кип’ятіть!
Потім зняти з вогню, додати цедру лимона і дати охолонути.
Перемішати йогурт разом з лимонною сумішшю. Вилити в неглибоку пластиковий посуд або миску, накрити поліетиленовою плівкою і прибрати в морозильну камеру.
За 30 хвилин до того, як ви захочете подавати морозиво, вийміть його з морозилки і помістіть в холодильник. Подавати зі свіжими фруктами. У мене з абрикосами.