Морський салат з помело

Морський салат з помело – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Помело – 1/2 шт
Листя салату – 5-6 шт.
Мідії – 100 г
Кальмари – 100 г
Креветки – 200 г (приблизно)
Сир – 100 г
Яйця курячі – 3 шт.
Майонез – 100 мл
Кріп – невеликий пучок

Як приготувати Морський салат з помело

Покроковий рецепт

Інгредієнти…

Відварити яйця (5 хвилин), кальмари (7 хвилин після закипання) і креветки (2 хвилини після закипання). Всі очистити. Соломкою нарізати кальмари і мідії. Білок яйця і жовток натерти на дрібній тертці (окремо один від одного). Сир також натерти на дрібній тертці.

На велику плоску тарілку викласти листя салату, змастити майонезом.

На салат викласти мідії і кальмари.

Викласти тертий білок, змастити майонезом.

Помело очистити від шкірки. Розділити на часточки. Кожну часточку очистити від плівки, м’якоть розділити руками.

Викласти м’якоть помело на курячий білок.

Потім викласти сир. Зверху змастити майонезом.

Наступний шар – жовтки.

Прикрасити салат з креветками і гілочками кропу.
Приємного апетиту!