Мякі печива з вершковою глазурю

Мякі печива з вершковою глазурю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати М’які печива з вершковою глазур’ю

Десерт являє собою м’які і жувальні печива, зверху покриті глазур’ю з вершкового масла. Легке і святкове печиво, яке ідеально підійде для будь-якої вечірки.
150 грам пом’якшеного несолоного масла;
50 грам цукрового піску;
2 яйця;
50 грам коричневого цукру;
ванільний екстракт;
спеції;
5 грам харчової соди;
мускатний горіх;
30 грам борошна;
цукрова пудра.
1. Розігрійте духовку до максимальної температури. Застеліть деко пергаментним папером і змастіть вершковим маслом.
2. Покладіть масло, коричневий цукор і цукор в миску міксера. Збивайте не більше трьох хвилин до пухнастого стану.
3. У миску вбийте яйця і налийте екстракт. Продовжуйте збивати міксером ще хвилину.
4. Додайте сіль, харчову соду, мускатний горіх і борошно в миску. Змішайте на низькій швидкості.
5. Викладіть масу по ложці на невеликій відстані один від одного у форму. Відправте на тринадцять хвилин випікатися.
6. Для глазурі, покладіть масло в миску міксера і збивайте. Після, всипте цукрову пудру і сіль. Продовжуйте збивати, зменшивши швидкість до мінімуму.
7. Нанесіть шар глазурі на кожне печиво.